Vorige Artikel 59 van 71 Volgende

Herinneringskist met geboortekaartje | Zo Joann

Op 21 februari 2020 werd Puck Lola, de dochter van @lauraschra en haar vriend Delain, geboren. Een lang gekoesterde wens die in vervulling ging. Ik mocht voor Laura een herinneringskist maken met ontwerp naar aanleiding van het geboortekaartje dat Zo Joann voor haar maakte. In deze herinneringskist gaat Laura alle spullen met een bijzondere herinnering bewaren.

Uit eigen ervaring weet Laura hoe bijzonder het is om zo'n gevulde herinneringskist te krijgen. Laura’s moeder heeft ook alle eerste spulletjes en de spullen met een bijzondere herinneringen voor Laura bewaard. Van haar eerste schoentjes tot haar eerste bh, van haar moeders bevallingsverhaal tot tekeningen en knutsels die Laura maakte en van krantenknipsels tot haar eerste pop. Laura's moeder verzamelde al deze spulletjes in een koffer. Tot de dag dat Laura uit huis ging, wist ze niet van het bestaan van deze koffer. Dat maakte het extra speciaal. 

In deze herinneringskoffer zat ook een oranje gebreid truitje. Dit truitje heeft Laura haar tante Betsy voor haar gebreid toen ze baby was. Nu 29 jaar later draagt Puck dit truitje. Dit truitje van tante Betsy krijgt vast ook weer een plekje in de herinneringskist van Puck.  

Fotografie: @lauraschra
Ontwerp geboortekaartje: Zo Joann

Wil jij net als Laura ook een herinneringskist met ontwerp naar aanleiding van een geboortekaartje bestellen? Dat kan! Bijna alle geboortekaartjes zijn geschikt om op een kist te drukken. Klik hier voor meer informatie of om te bestellen. 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss