Artikel 77 van 137

Een kinderkamer met a touch of Maileg

Ik vind de sfeer dat het merk Maileg creëert en de kleuren die ze veel gebruiken heel goed passen bij Lize’s slaapkamer. Daarom heb ik Lize’s slaapkamer ‘a touch of Maileg’ gegeven. Voor Lize’s kinderkamer koos ik voor de Maileg konijnen in plaats van de Maileg muizen. Ik koos voor de konijnen omdat Lize’s lievelingsknuffel waar ze altijd mee slaapt ook een konijn is. 

Verschillende formaten konijnen

De Maileg konijnen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en van elk formaat heb je konijnen met hangende oren en konijnen met opstaande oren. Ik kocht 3 verschillende formaten konijnen: micro, mini en size 3. Van elk formaat kocht ik een konijn met hangende oren en een konijn met opstaande oren.

Maileg konijnen op de schommel

Ik kocht twee Maileg konijnen size 3. De size 3 konijnen zijn behoorlijk groot. Het konijn met hangende oren is 42 centimeter en het konijn met opstaande oren is 49 centimeter. Maar er zijn zelfs nog grotere konijnen! Voor de size 3 Maileg konijnen maakte ik ‘schommels’ van plantenhangers. Dit deed ik door de witte bloempotten te verwijderen en de konijnen met een touw aan de schommels vast te knopen. De plantenhangers heb ik aan het plafond bevestigd, zodat het lijkt of de Maileg konijnen aan het schommelen zijn. 

Maileg konijnen in een luchtballon

Toen ik de handgemaakte ballonnen van Byon bij Little Dreamers zag, was ik op slag verliefd. Deze moesten sowieso ook een plekje krijgen op Lize’s meisjeskamer. Ik kocht drie van deze keramieken ballonnen; een witte, een roze en een grijze. Van de roze en de grijze ballon kocht ik een maat L en van de witte ballon een maat S. Van de twee grootste ballonnen maakte ik een luchtballon door er met touw gouden penhouders van HEMA aan te bevestigen. De penhouders die dienen als mandjes van de luchtballonen en in de mandjes zitten twee Maileg konijnen size mini (23 cm & 26 cm).

Maileg konijnen om mee te pronken

Een van de pronkstukken op Lize’s kamer is toch wel de H wardrobe van Rafa-kids. Deze kast was ook een van de eerste items die ik toevoegde aan het moodboard voor Lize’s meidenkamer. Een van de twee deuren van deze kledingkast bestaat uit meerdere ‘pronkplankjes’. Op twee van de vier pronkplankjes zitten Maileg konijnen. Twee Maileg konijnen size Micro (13 cm & 16 cm) en twee Maileg konijnen size Mini (23 cm & 26 cm). 

Maileg accessoires

Het leuke van Maileg is dat er veel accessoires te koop zijn. Zo is er bijvoorbeeld voor alle maten konijnen en muizen kleding verkrijgbaar. Ik kocht ook een aantal kledingstukken om ervoor te zorgen dat de konijnen goed bij elkaar passen. Zo kocht ik bijvoorbeeld voor de grote Maileg konijnen een nachtjapon en een duster, kleding dat goed past bij een slaapkamer. De micro en mini konijnen werden voorzien van roze met gouden kledingstukken. Naast kleding zijn er ook meubeltjes en serviesjes verkrijgbaar. De micro konijnen zitten op de gouden vintage stoeltjes van Maileg en drinken thee uit het roze met gouden serviesje. 

Met zoveel Maileg konijnen op Lize's meidenkamer, kun je bijna spreken van een heuse Maileg kinderkamer. Gelukkig is Lize net zo dol op de spulletjes van Maileg als ik. 

Fotografie door: Muruele Oldenburger

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss