Vorige Artikel 37 van 86 Volgende

(Vakantie) Musthaves: Puckababy Bag 4 Seasons

Lize slaapt al vanaf ze twee maanden is in een Puckababy slaapzak. Eerst in de Puckababy Bag Newborn en vanaf dat Lize bijna een half jaar was in een Puckababy Bag 4 Seasons. De Puckababy Bag 4 Seasons is een slaapzak waar je kindje super lang plezier van heeft. Doordat deze vier seizoenen slaapzak van Puckababy in drie standen te verstellen is, past je kindje de slaapzak totdat ze ongeveer 2,5 jaar is. 

De slaapzak voor alle seizoenen en temperaturen

Doordat je kindje de slaapzak zo lang past, draagt je kindje deze slaapzak van Puckababy ook tijdens verschillende seizoenen. Veel slaapzakken zijn geschikt voor de winter of de zomer, maar deze 4seasons slaapzak kun je gedurende alle seizoenen gebruiken. De Puckababy Bag 4 Seasons bestaat eigenlijk uit drie losse delen: een binnenzak met mouwen van 50% teddy en 50% katoen, een buitenzak zonder mouwen van 100% katoen en mouwen van 100% katoen die je aan de buitenzak kunt ritsen. Zo kun je afhankelijk van het seizoen (of de temperatuur) de verschillende onderdelen van de slaapzak aan elkaar bevestigen. Je gebruikt de slaapzak in zijn totaliteit voor de winter, de binnenlaag voor de herfst, de buitenlaag met mouwen voor de lente en de buitenlaag zonder mouwen voor de zomer. Op Puckababy.nl vind je een handig TOG-overzicht. In dit overzicht zie je in een opslag bij welke temperatuur je welke onderdelen van de 4seasonsbag gebruikt.

Puckababy op vakantie

De Puckababy Bag 4 Seasons is ook ontzettend handig voor op vakantie. Wij nemen twee Puckababy 4seasons slaapzakken mee op vakantie naar Curaçao. Eén slaapzak in zijn geheel en van een slaapzak alleen de buitenzak. Wij nemen dus twee buitenzakken van 100% katoen inclusief de afritbare mouwen en één binnenzak mee op vakantie. Nu hoor ik je denken… Waarom neem je in vredesnaam een binnenzak mee op vakantie naar Curaçao?! Een toch wel zonzekere bestemming. Wij vinden het handig om de binnenzak van de Puckababy Bag 4 Seasons mee te nemen op vakantie, omdat het door een airco toch behoorlijk fris kan zijn in de kamer waar je kindje slaapt. Daarnaast duurt de vlucht naar Curaçao ongeveer 10 uur en hopen we dat Lize in het vliegtuig ook een paar uur slaap gaat pakken. In het vliegtuig kan het soms ook behoorlijk koud zijn, dus daar zou de binnenzak van de Puckababy Bag 4 Seasons ook van pas kunnen komen.

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss