Sorteer op
 • Wijnkist | Namen & datum
  Wijnkist | Namen & datum

  Specificaties gepersonaliseerde wijnkistJe kunt een keuze maken uit drie formaten wijnkisten:
  - Een wijnkist voor 1 fles wijn: 36 x 11 x 9.8 cm
  - Een wijnkist voor 2 flessen wijn is 36 x 20.5 x 9.8 cm
  - Een wijnkist voor 3 flessen…

  € 24,95

Coming soon: Wijnkist bedrukt met logo, foto of persoonlijke tekst

Een houten wijnkist bedrukt met eigen ontwerp is niet zomaar een opbergdoos voor een wijnfles, het is een gepersonaliseerd geschenk dat letterlijk in de smaak gaat vallen. Vul de wijnkist met een fles wijn naar keuze en laat de kist personaliseren met naam, een logo, foto of persoonlijke tekst. Een leuk en origineel cadeau voor Vaderdag, een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest. 

Aan wie geef jij de wijnkist bedrukt met eigen ontwerp?

Met welk doel geef jij de gepersonaliseerde wijnkist? Misschien om iemand te bedanken, te feliciteren of om fijne feestdagen te wensen. Het is leuk om deze boodschap te integreren in het ontwerp. De wijnkist bedrukt met een eigen ontwerp is superleuk om te geven aan je vader als Vaderdagcadeau. De echte wijnliefhebber gaat hier zeker van genieten! Daarnaast is een bedrukte wijnkist ook een goed cadeau voor een verjaardag, een jubileum, een bruiloft, afstudeerfeest of bedrijfsevenement. 

Wijnkist bedrukt met logo als zakelijk cadeau

Het bedanken van waardevolle klanten, het belonen van hardwerkende medewerkers of het creëren van een blijvende indruk bij zakelijke partners: een gepersonaliseerde wijnkist is een perfect zakelijk geschenk. Door de wijnkist te laten bedrukken met een logo, een speciale boodschap of de naam van de ontvanger wordt de wijnkist een attent en professioneel cadeau. 

Grotere afname van wijnkisten

Wil je de wijnkist bedrukt met logo als kerstpakket aan je medewerkers schenken? Of zoek je een relatiegeschenk dat je mee kan nemen als je op klantbezoek gaat? Neem bij een grotere afname gerust contact met ons op. We denken graag met je mee in het bedenken van een boodschap, een mooi ontwerp en het juiste kleurgebruik. 

Fijne feestdagen met een wijnkist bedrukt met logo

Happy Holidays! Staan de feestdagen weer voor de deur? Een wijnkist bedrukt met logo of een eigen ontwerp is een mooi cadeau om weg te geven. Je kunt een gevulde wijnkist bijvoorbeeld laten bedrukken met de tekst ‘Fijne Feestdagen’ en deze als kerstcadeau aan je medewerkers schenken. Of vul de wijnkist met een heerlijke rode wijn en neem het mee naar het familiediner. De kist is een blijvende herinnering aan deze bijzondere dagen. 

Voor de feestdagen is het ook heel leuk om de gepersonaliseerde wijnkist te vullen met een lekkere fles bubbels. Prosecco, Cava of Champagne: perfect om te openen tijdens Oud & Nieuw of een andere bijzondere gelegenheid.

Bedrukte wijnkist als trouwcadeau

Een wijnkist is ook super leuk als trouwcadeau. We kunnen de wijnkist bijvoorbeeld bedrukken met een foto van het bruidspaar, de trouwkaart of een ontwerp uit onze collectie met de namen van het bruidspaar. Vul de wijnkist met hun favoriete wijn(en) en je hebt een persoonlijk trouwcadeau! Wanneer de wijn op is kan het bruidspaar herinneringen bewaren in de wijnkist. Ben je op zoek naar een kist met meer ruimte voor het bewaren van herinneringen? Bekijk onze herinneringskisten.

Wijnkist met foto

Leg een mooie herinnering op bijzondere wijze vast door een wijnkist te laten bedrukken met een foto. Een foto met een vriend, een familiefoto of een foto van een bruiloft: de kist is een blijvende herinnering. Vul de wijnkist met een goede wijn en je hebt een persoonlijk, uniek, origineel en superleuk cadeau. 

Wijnkist met persoonlijke tekst

Wil je een speciale boodschap toevoegen aan de wijnkist bedrukt met eigen ontwerp? Personaliseer de wijnkist met een persoonlijke tekst. Denk aan ‘Dankjewel + naam’, ‘Gefeliciteerd + naam’, ‘Wil je mijn getuige zijn?’ of een mooie spreuk. Ook is het leuk om als gast van een bruiloft een wijnkist bedrukt met de namen van het bruidspaar of de trouwkaart mee te nemen als cadeau. 

Welke wijn kies jij?

Vul de gepersonaliseerde wijnkist zelf met een lekkere wijn. Of het nu gaat om een zeldzame fles rode wijn, een verfrissende witte wijn of een rosé, je maakt het cadeau nog persoonlijker door te kiezen voor de favoriete wijn van de ontvanger. 

Specificaties gepersonaliseerde wijnkist

Je kunt een keuze maken uit drie formaten wijnkisten: 
- Een wijnkist voor 1 fles wijn: 36 x 11 x 9.8 cm
- Een wijnkist voor 2 flessen wijn is 36 x 20.5 x 9.8 cm
- Een wijnkist voor 3 flessen wijn is 36 x 30 x 9.8 cm

We kunnen de wijnkisten full colour en in hoge resolutie bedrukken met onze UV-printer of we kunnen de wijnkist graveren. Het bedrukken van een wijnkist is bijvoorbeeld heel geschikt voor een foto of trouwkaart en het graveren van de wijnkist bijvoorbeeld voor een tekst of logo. Bij het graveren wordt er geen gebruik gemaakt van inkt, maar wordt de tekst of illustratie in het hout gebrand. Dit geeft een heel tof effect!

 

 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss