Persoonlijk contact voor het allermooiste resultaat!

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Want elke bestelling is uniek en verdient daarom een eigen aanpak. Ik ben ervan overtuigd dat we samen het allermooiste resultaat bereiken.

Verschillende contactmogelijkheden

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, bied ik je verschillende manieren om contact op te nemen. Mijn voorkeur gaat uit naar persoonlijk contact via Whatsapp. Zo kunnen we makkelijk met elkaar in gesprek gaan, zijn de lijntjes kort én houden we de vaart erin. Heb je geen Whatsapp of vind je het toch fijner om te mailen? Dan kan dat natuurlijk ook. 

WhatsApp: 06 121 72 857
Let op: dit is een Whatsapp-only nummer, het is niet mogelijk om op dit nummer te bellen. 

E-mail: info@bybineke.nl

7 dagen per week

Ik heb geen ‘negen tot vijf’ mentaliteit. Ik werk in de tijd die beschikbaar is. Als ik in de gelegenheid ben, beantwoord ik je vraag gelijk. Ook ’s avonds of in het weekend. Ik doe er alles aan om je zo snel mogelijk te woord te staan. Mocht ik een keer niet bereikbaar zijn om wat voor reden dan ook, dan zorg ik ervoor dat je binnen 24 uur antwoord op je vraag krijgt. Van mij of iemand uit het team dat ik om mij heen verzameld heb. 

Advies nodig?

Mijn rol is niet alleen informerend, maar ik kan je ook adviseren. Dus heb je een vraag over een product of een geplaatste bestelling? Heb je een speciaal verzoek of vind je het fijn om even te sparren over welke producten en/of ontwerpen je het beste kunt kiezen? Neem dan gerust contact op, ik help je graag!  

FAQ 

Misschien heb ik jouw vraag al eens eerder beantwoord en kun je het antwoord al vinden in het overzicht met veel gestelde vragen.

Ik hoop je binnenkort te spreken!

Liefs,
Bineke

Bedrijfsgegevens

IBAN: NL18 RABO 0306690160
BIC/Swift: RABONL2U
KvK-nr: 64310132
BTW-nr: NL001118672B43

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss