Past het auto zonnescherm in iedere auto?

De afmeting van het auto zonnescherm is 38 x 44 centimeter. Met deze afmeting is het zonnescherm geschikt voor de meeste auto's. Controleer voordat je een zonnescherm bestelt of het zonnescherm ook op het raam van jouw auto past. Is je autoraam groter dan het zonnescherm, dan past het sowieso. Is je raam iets kleiner dan het zonnescherm, dan past het zonnescherm waarschijnlijk ook. Bij een veel kleiner raam past het zonnescherm niet. Twijfel je of het zonnescherm in jouw auto past? Stuur dan een appje naar 06 121 72 857 of mail naar info@bybineke.nl. Ik kijk graag met je mee!

Hoe kan ik een auto zonnescherm bevestigen?

Het zonnescherm kun je eenvoudig bevestigen en verwijderen door de twee meegeleverde zuignappen. Maak voordat je het auto zonnescherm aanbrengt het raam schoon en vetvrij. Maak de zuignapjes waarmee je het zonnescherm aanbrengt een beetje vochtig. Een zuignap blijft namelijk beter zitten wanneer deze van te voren een klein beetje nat is gemaakt. Bevestig het zonnescherm met de zuignapjes op het raam van je auto. Is het raam van je auto iets kleiner dan de afmetingen van het zonnescherm? Dan kun je het zonnescherm zonder de zuignappen te gebruiken tussen het kozijn van het raam klemmen. Doordat het zonnescherm van flexibel materiaal gemaakt is past het toch tussen jouw raam. 

Wat is de levertijd van een zonnescherm?

Een zonnescherm zonder naam wordt binnen 48 uur verstuurd. Heb je het zonnescherm voor een bepaalde datum nodig? Geef dit dan in het opmerkingenveld van je bestelling aan. In dat geval proberen we het voor die datum voor je te leveren. Wil je graag een gepersonaliseerd zonnescherm, dus een zonnescherm met naam van je kind? Dan is de levertijd iets langer. 

Hoe wordt het auto zonnescherm verzonden? 

De zonneschermen worden per stuk verkocht. Zodat je als je bijvoorbeeld twee kinderen hebt, je voor ieder kind een ander zonnescherm kunt bestellen. Het zonnescherm wordt opgevouwen geleverd en is ook weer gemakkelijk op te vouwen. Zo kun je het bijvoorbeeld ook gemakkelijk meenemen op vakantie. 

Van wat voor materiaal is het zonnescherm gemaakt?

Het zonnescherm is gemaakt van een combinatie van katoen en synthetisch. Dit houdt het felle zonlicht en warmte tegen. Ook beschermt het je kind tegen UV-straling.

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss