Waarmee kunnen de herinneringskisten bedrukt worden? 

Een herinneringskist wordt speciaal voor jou gemaakt. Daardoor zijn de bedrukkingsmogelijkheden eindeloos. By Bineke bedrukt de herinneringskisten met een van de ontwerpen uit de collectie van By Bineke, een door jou aangeleverde foto/afbeelding eventueel aangevuld met tekst of een ontwerp naar aanleiding van een geboortekaart, trouwkaart of rouwkaart. Mocht je vragen hebben, app of mail me gerust! 

Is het mogelijk om een aanpassing te doen aan een van de standaard ontwerpen? 

Doordat de kisten speciaal voor jou gemaakt worden kan het ontwerp aangepast worden aan jou wensen. Wijzigingen zoals een andere kleur, een ander lettertype of een kleine toevoeging zijn altijd gratis. Geef je wensen aan in het veld 'Opmerkingen/instructies'. Je ontvangt nadat je de bestelling geplaatst hebt een proefdruk, zo kun je kijken of ik jouw wensen goed vertaald heb en of het ontwerp zo volledig aan jouw wensen voldoet. 

Hoe wordt het ontwerp op de memory box gemaakt? 

Het ontwerp wordt in full colour en in hoge resolutie op de deksel van de herinneringskist geprint door middel van een UV-printer voor het allermooiste resultaat. We maken dus GEEN gebruik van stickers of andere transfers. De print wordt voorzien van een matte transparante coating ter bescherming. Zo blijft de print jarenlang mooi. 

Is het mogelijk om het ontwerp te zien voordat de herinneringsdoos gedrukt?

Je ontvangt nadat je de bestelling geplaatst hebt altijd een proefdruk, zo kun je kijken of het ontwerp van de herinneringskist helemaal naar wens is en of alle gegevens in het ontwerp kloppen. Zo weten we zeker dat je helemaal tevreden bent over het eindresultaat van de memorybox. Proefdrukken worden standaard via WhatsApp verstuurd, daarom is het belangrijk dat je in het bestelproces je mobiele telefoonnummer invult. Heb je geen WhatsApp, dan ontvang je de proefdruk per e-mail.

Wat is de levertijd van een memory box? 

Wij doen ons best om de herinneringsdoos zo snel mogelijk te versturen. Je kunt er van uit gaan dat je je herinneringskist binnen een week verzonden wordt. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe snel je de benodigde gegevens aanlevert en hoe snel je de proefdruk goedkeurt. Heb je de houten kist voor een bepaalde datum nodig? Dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld van je bestelling. 

Hoe worden de herinneringskisten verstuurd? 

De herinneringskisten worden met zorg ingepakt. De kist wordt geseald verzonden. De kisten worden in een stevige doos verzonden met pakketpost van PostNL.

Welke maten herinneringsdozen zijn er?

De herinneringskisten zijn verkrijgbaar in drie maten:

  • Memory Box Mini: 20 x 30 | hoogte 13 cm
  • Memory Box Midi: 40 x 30 | hoogte 13 cm    
  • Memory Box Maxi: 40 x 30 | hoogte 22 cm         

De grootste maat heeft handgrepen, zodat je ze gemakkelijk tilt. 

Wat kost een memory box?

De kosten van een herinneringskist zijn afhankelijk van de maat die je kiest. Daarnaast heeft het ontwerp dat je kiest invloed op de prijs. Herinneringsdozen met een ontwerp naar aanleiding van bijvoorbeeld een geboortekaartje, trouwkaart of rouwkaart zijn duurder dan de kisten met een standaard ontwerp uit de collectie waarbij alleen de naam aangepast hoeft te worden. Je kunt de kist zelf samenstellen op de site en dan wordt automatisch de bijbehorende prijs getoond. 

Van wat voor materiaal zijn de herinneringskisten gemaakt?

De herinneringskisten, ook wel memory box of herinneringsdoos genoemd, zijn gemaakt van massief vurenhout. Het gedeelte van de herinneringskist dat bedrukt wordt (de dekselplaat) is berken multiplex.

Voor welke gelegenheden kan ik allemaal een herinneringskist laten maken

Een herinneringskist is een bijzonder cadeau voor veel verschillende momenten.  

  • Een herinneringskist als rouwgeschenk om alle spullen na het overlijden van een dierbare in te bewaren.

  • Een herinneringsdoos als trouwcadeau om alle spullen van het huwelijk in te bewaren.

  • Een memory box als kraamcadeau om alle eerste spulletjes in te bewaren. 

  • Een herinneringskist als welkom thuis cadeau om alle spullen van een reis of periode in het buitenland te bewaren. 

  • Een herinneringsdoos als babyshower cadeau om alle spulletjes van de zwangerschap in te bewaren. 

  • Een memory box als jubileum cadeau als een echtpaar zoveel jaar getrouwd zijn of als iemand zoveel jaar in dienst is. 
© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss