Artikel 2 van 3

Herinneringskist met geboortekaartje | Midi

€ 54,95 (inclusief BTW)

Het digitale bestand of de foto van het geboortekaartje kun je na het plaatsen van je bestelling mailen onder vermelding van je ordernummer naar info@bybineke.nl.

Bijna ieder geboortekaartje is geschikt voor het maken van een herinneringskist. Ook al is het geboortekaartje een andere vorm (bijvoorbeeld vierkant of langwerpig) dan de herinneringskist, wij passen het ontwerp van het geboortekaartje zo aan zodat hij mooi op de herinneringskist past. 

Mogelijkheden voor het aanleveren van het geboortekaartje zijn:

  • Een digitaal bestand van het geboortekaartje.
  • Een foto van het geboortekaartje.
  • Een link naar het geboortekaartje op de website van de leverancier.
  • Een scan van het geboortekaartje.
  • Het fysieke geboortekaartje per post.

Het verschilt per geboortekaartje wat de handigste methode is voor het aanleveren van het geboortekaartje. Je ontvangt altijd eerst een proefdruk van het ontwerp naar aanleiding van het geboortekaartje. 

Formaten herinneringskisten

De herinneringskisten zijn verkrijgbaar in vier maten: 
- Mini (lxbxh): 30 x 20 x 13 cm 
- Midi (lxbxh): 40 x 30 x 13 cm 
- Maxi (lxbxh): 40 x 30 x 22 cm

Bedrukking herinneringskist

Het ontwerp wordt in full colour en in hoge resolutie op de deksel van de herinneringskist geprint door middel van een UV-printer voor het allermooiste resultaat. We maken dus GEEN gebruik van stickers of andere transfers. De print wordt voorzien van een matte transparante coating ter bescherming. Zo blijft de print jarenlang mooi. 

Levertijd en verzending herinneringskist

Wij doen ons best om de kisten zo snel mogelijk te versturen. Normaliter kun je uitgaan van 3 à 5 werkdagen, heb je de kist sneller nodig? Stuur dan even een berichtje. Dan doen wij onze uiterste best om de kist voor deze datum te leveren. De houten kisten worden met pakketpost van PostNL verstuurd. 

Het geboortekaartje van het voorbeeld is van Zojoann.

 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss