Artikel 3 van 7

Houten letterblokken | Lettertype 3

€ 4,95 (inclusief BTW)

Maak de naam van je kindje met letterblokken 

Stel de naam van je kindje samen met deze letterblokken. De prijs is per blok/letter. Wil je bijvoorbeeld de naam Pelle bestellen, dan bestel je dus 5 letterblokken. Wil je de naam Lize bestellen, dan bestel je 4 letterblokken. 

Alle letters zijn mogelijk op de letterblokken 

Alle letters van het alfabet zijn mogelijk om te graveren op de letterblokken. Het is geen probleem om bijvoorbeeld een e met umlaut (ë) of een i met circumflex (Î) te graveren. Heeft jouw kindje twee namen met een verbindingsstreepje ertussen? Ook dat is geen probleem, dan maken we een letterblok met een verbindingsstreepje. Wil je dus bijvoorbeeld de naam Kiki-Kate bestellen? Dan bestel je 9 letterblokken. 

Letterblokken gegraveerd 

Wij graveren de letters van de naam van je kindje op de letterblokken. Wij maken dus geen gebruik van stickers die na verloop van tijd los kunnen laten. Standaard graveren wij één zijde van de letterblokken, maar het is ook mogelijk om de achterkant als extra zijde te graveren. Hiervoor wordt een meerprijs gerekend. 

Specificaties letterblokken

De letterblokken zijn gemaakt van onbehandeld FSC gecertificeerd beukenhout. De letterblokken zijn ongeveer 5,5 x 5,5 x 5,5 cm. De naamblokken zijn bedoeld ter decoratie op de kinderkamer en zijn niet bedoeld als speelgoed. 

De gepersonaliseerde letterblokken kunnen niet worden geretourneerd, deze worden namelijk speciaal voor jou gemaakt.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss