Vorige Artikel 13 van 71 Volgende

Herinneringsdoos met geboortekaartje

In de afgelopen anderhalf jaar mocht ik twee herinneringsdozen voor Elleke en haar man maken. De eerste herinneringsdoos had een hele verdrietige aanleiding; het overlijden van hun eerste dochter, Jolie Lola. De tweede herinneringsdoos had een fijne aanleiding; de geboorte van hun tweede dochter, Rose Amèlie. Ik mocht de geboortekaartjes ontworpen door designer en illustrator Roel Steenbergen, een vriend van Elleke en haar man, op de herinneringsdoos overlijden en de herinneringsdoos geboorte afdrukken.

Herinneringsdoos overlijden

Jolie Lola werd in maart 2019 stil geboren. Twee dagen na de geboorte kreeg ik een berichtje van Elleke of ik een herinneringsdoos voor hun stil geboren dochter wilde maken. Zij wilden graag de voorkant van het geboortekaartje van Jolie Lola op de herinneringsdoos. Samen met Roel heb ik een midi herinneringsdoos met ontwerp naar aanleiding van het geboortekaartje voor Jolie Lola gemaakt. De herinneringsdoos heb ik met spoed gemaakt en verzonden, dit was voor mijn gevoel het minste wat ik voor hun kon doen. Nadat de herinneringsdoos ontvangen was, kreeg ik gelijk een berichtje van Elleke: "De herinneringsdoos is prachtig, dankjewel. Wij zijn ontroerd hoe mooi." Ik hoop dat de herinneringsdoos een kleine bijdrage heeft kunnen leveren aan de verwerking van dit enorme verlies.

Herinneringsdoos geboorte

Mei 2020, 14 maanden nadat ik voor het laatst contact had gehad met Elleke, kreeg ik opnieuw een berichtje van haar. Ze wilde graag een herinneringsdoos bestellen voor hun tweede dochter Rose Amèlie die eind april geboren is. Ik kon mij het verhaal van Elleke en de herinneringsdoos die ik eerder voor haar maakte nog goed herinneringen. Ik vond het zo fijn om te horen dat Elleke en haar man een gezonde dochter hebben gekregen. Elleke gaf aan dat de midi herinneringsdoos van hun overleden dochter Jolie Lola, net te klein wat voor alle eerste spulletjes van hun tweede dochter Rose Amèlie. Daarom maakte ik voor Rose Amèlie een maxi herinneringsdoos. De herinneringsdoos maxi is net zo groot als de herinneringsdoos midi alleen bijna een keer zo hoog, waardoor er een stuk meer in past. Het geboortekaartje van Rose Amèlie is in dezelfde stijl als het geboortekaartje van haar zusje Jolie Lola ontworpen door Roel. Op het geboortekaartje van Rose Amèlie staat een regenboog en is er in de hoek een ster afgebeeld die licht lijkt te geven. Deze symboliseert haar overleden zusje. Samen met Roel heb ik wederom het ontwerp voor de herinneringsdoos naar aanleiding van het geboortekaartje gemaakt.

Review herinneringsdoos 

Elleke beoordeelde By Bineke met een 10! Ze onderbouwde haar cijfer met de volgende review: 

"Het contact was persoonlijk en professioneel. Na het overlijden van ons eerste dochtertje heeft ze ons geholpen om een mooie herinneringsdoos te maken. Het bestellen lukte door de omstandigheden niet goed en zij heeft dat gedeelte met wat simpele vragen van ons overgenomen zodat het precies werd wat we hoopten. Ook snelle levering. Kortgeleden een doos besteld voor onze tweede dochter. Dit keer lukte het bestellen ons zelf. Ze wist nog van onze vorige bestelling (van ons eerste dochtertje) af waardoor we ons speciaal voelden. Bedankt voor het fijne contact." 

Wil je meer ervaringen van klanten lezen? Klik hier om de reviews te lezen die door The Feedback Company verzameld worden.

 

Wil jij net als Elleke ook een herinneringsdoos met geboortekaartje bestellen? Dat kan! Bijna alle geboortekaartjes zijn geschikt om op een kist te drukken. Klik hier voor meer informatie of om te bestellen. Let op: de herinneringsdozen van Jolie Lola en Rose Amèlie zijn speciaal voor Elleke gemaakt naar aanleiding van de geboortekaartjes van haar dochters, deze ontwerpen zijn niet te bestellen op een herinneringsdoos. 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss