Artikel 28 van 71

Herinneringskist met geboortekaartje | Annet Weelink

Onlangs mocht ik twee herinneringskisten maken voor Julius en Louise, de zoon en dochter van Róisín. Ik mocht de geboortekaartjes van Julius en Louise op de herinneringskisten afdrukken. De geboortekaartjes zijn ontworpen door Annet Weelink

Geboortekaartjes Annet Weelink

Annet Weelink heeft de geboortekaartjes van Louise en Julius speciaal voor Róisín ontworpen. Voor Louise maakte Annet Weelink een rechthoekig liggend geboortekaartje met een lichtblauwe achtergrond en bloemen rond haar naam. Voor Julius maakte Annet Weelink een rechthoekig staand geboortekaartje met een petrolkleurige achtergrond met sterretjes om zijn naam. Onder Julius zijn naam heeft Annet Weekink een illustratie gemaakt van een klein meisje, dat Louise symoliseert, die in de kinderwagen kijkt. De sterrentjes en de illustratie zijn met goudfolie gedrukt.

Ontwerp geboortekaartjes: Annet Weelink

Wil jij net als Róisín ook een herinneringskist met ontwerp naar aanleiding van een geboortekaartje bestellen? Dat kan! Bijna alle geboortekaartjes zijn geschikt om op een kist te drukken. Klik hier voor meer informatie of om te bestellen. Let op: de herinneringskisten van Róisín zijn kisten die speciaal voor haar gemaakt is naar aanleiding van het geboortekaartje van haar zoon Julius en dochter Louise, deze ontwerpen zijn niet te bestellen op een herinneringskist. 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss