Vorige Artikel 34 van 76 Volgende

Auto zonnescherm topografie Nederland

Lisa bestelde voor haar dochter Juna een auto zonnescherm topografie. Op dit auto zonnescherm staat Nederland afgebeeld met alle provincies en bijbehorende hoofdsteden. Dit zonnescherm bied niet alleen bescherming, maar heeft ook nog een andere functie. 

Bescherming én educatie

Dankzij dit zonnescherm met de kaart van Nederland heeft Juna geen last van de zon als de zon schijnt. Het zonnescherm beschermt Juna tegen het felle zonlicht en tegen UV-straling. Daarnaast houdt het auto zonnescherm de warmte tegen. Maar dit zonnescherm zorgt niet alleen voor bescherming. Doordat Nederland op het zonnescherm staat afgebeeld met alle provincies en bijbehorende hoofdsteden kunnen kinderen hun topografie onderweg oefenen. 

Laat zien waar je rijdt

Zijn we er al bijna? Is het nog ver? Hoe lang moet we nog? Iedere ouder herkent deze vragen wel denk ik. Kinderen zijn vaak ongeduldig als ze lang in de auto moeten zitten. Met dit auto  zonnescherm kun je precies laten zien waar de reis naar toe gaat. Laat voor vertrek zien vanaf waar jullie vertrekken en waar jullie naar toe gaan rijden. Je kunt deze plaatsen eventueel markeren met een sticker. Als je onderweg de vraag krijgt of het nog ver is kun je precies laten zien waar je op dat moment rijdt ten opzichte van het vertrekpunt en het eindpunt. 

Laat je zonnescherm personaliseren

Op het zonnescherm staan standaard alle provincies met bijbehorende hoofdsteden, maar het is ook mogelijk om dit zonnescherm te personaliseren. Laat bijvoorbeeld je eigen woonplaats op het zonnescherm plaatsen of andere plaatsen in Nederland waar je vaak naar toe gaat. 

Wil jij ook een zonnescherm met de kaart van Nederland bestellen? Dat kan! Klik hier voor de collectie zonneschermen. 

Fotografie door: Lisa Mocking

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss