Artikel 52 van 71

Mepal broodtrommel met naam en panterprint

Lize gaat nog niet naar de basisschool, toch heeft ze al een lunchset met naam bestaande uit een broodtrommel en een drinkfles. De drinkfles met naam gebruiken we iedere dag. Ze drinkt er heel graag uit, of we nu thuis zijn of onderweg. Ook de Mepal broodtrommel met naam gebruiken we regelmatig. Voor een picknick in de natuur, een snelle lunch in de auto of gewoon thuis. 

Broodtrommel met panterprint

De broodtrommel en drinkfles met naam zijn allebei voorzien van panterprint. De lunchartikelen met panterprint worden standaard in bruintinten met zwart gemaakt, maar omdat alle lunchartikelen speciaal voor jou gemaakt worden is het ook mogelijk om de kleuren aan te passen. Ik koos voor Lize voor een girly variant van de panterprint, omdat Lize altijd zegt "Roze is mijn lievelings". De girly variant van de panterprint bestaat uit de kleuren lichtgrijs, oudroze en wit. Maar andere kleurcombinaties zijn ook mogelijk. 

Is je zoon of dochter (of stiekem jijzelf) net zo gek op panterprintjes als ik? Dan mag deze lunchset met naam niet ontbreken in de schooltas van jou kleine Nel Veerkamp. Van de panterprint is een Mepal broodtrommel met naam, drinkbeker met naam, drinkfles met naam, lunchpot met naam en een bordje met naam verkrijgbaar. Alle lunchartikelen zijn van het merk Mepal. 

Fotografie: Muruelle Oldenburger Fotografie

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss