Artikel 57 van 71

Herinneringskist met geboortekaartje | Kaartje2go

Deze herinneringskist met ontwerp naar aanleiding van het geboortekaartje heeft een bijzonder verhaal. Sanne wilde haar vriendin Lillian graag een herinneringskist cadeau geven met ontwerp naar aanleiding van het geboortekaartje, maar de baby van haar vriendin was nog niet eens geboren. Sanne vroeg aan Lillian, zonder te vertellen waarvoor het was, of ze het geboortekaartje en de naam alvast met mij wilde delen. Zo bijzonder dat Lillian mij de naam en het ontwerp van het geboortekaartje toe vertrouwde. Normaal gesproken ontvangt de klant eerst een proefdruk van het ontwerp van de herinneringskist voordat de kist bedrukt wordt. Maar in dit geval kon ik het ontwerp niet aan Sanne, want dan waren het geboortekaartje en de naam geen verrassing meer. Maar ook niet aan Lillian, want dan was het kraamcadeau geen verrassing meer. Sanne vertrouwde het ontwerp volledig aan mij toe en liet mij de kist alvast maken, zodat de kist klaar stond voor verzending zodra de baby geboren werd.

Herinneringskist als kraammand 

Sanne maakte van de maxi herinneringskist een kraammand. Een kraammand, ook wel 10 dagen mand genoemd, gevuld met voor iedere dag een cadeautje voor het gezin. Online kun je ook kant-en-klare kraammanden bestellen, maar Sanne koos ervoor om hem zelf samen te stellen. Veel persoonlijker en origineler! En zo kun je rekening houden met je eigen budget en de smaak van het gezin die de kraammand krijgt. Een van de cadeautjes die Sanne in de herinneringskist, die dienst deed als kraammand, stopte was het Dierenvriendjes-boekje uit de webshop.  

Jungle geboortekaartje Kaartje2go

De herinneringskist is bedrukt met een ontwerp naar aanleiding van het geboortekaartje van Jonah, de zoon van Lillian. Lillian bestelde het kaartje bij Kaartje2go. Bij Kaartje2go kun je een kaartje uitkiezen uit de collectie geboortekaartje van verschillende designers. Het door jou uitgekozen geboortekaartje kun je gemakkelijk zelf personaliseren met de kaartmaker. Lillian koos voor een geboortekaartje met design gemaakt door Lidy de Koning – Illustrations. Een hip en origineel geboortekaartje in jungle thema met waterverf bladeren en een geïllustreerd luipaardje. Bij Kaartje2go is ook een bijpassende sluitsticker verkrijgbaar met de kop van het luipaardje.

Ontwerp geboortekaartje: Kaartje2go

Wil jij net als Sanne ook een herinneringskist met ontwerp naar aanleiding van een geboortekaartje bestellen? Dat kan! Bijna alle geboortekaartjes zijn geschikt om op een kist te drukken. Klik hier voor meer informatie of om te bestellen. Let op: de herinneringskist van Sanne is een kist die speciaal voor haar gemaakt is naar aanleiding van het geboortekaartje van de zoon van haar vriendin Lillian, dit ontwerp is niet te bestellen op een herinneringskist. 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss