Artikel 4 van 9

Herinneringskist met foto | Brushstroke

€ 34,95 (inclusief BTW)

De foto kun je na het plaatsen van je bestelling mailen onder vermelding van je ordernummer naar info@bybineke.nl.

Een mooie houten kist om spullen met een speciale herinnering in te bewaren. Leuk voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te geven. De memory boxen worden speciaal voor jou gemaakt. Doordat de kist speciaal voor jou gemaakt wordt, kan het ontwerp aangepast worden. Wijzigingen zoals een andere kleur, een ander lettertype of een kleine toevoeging zijn altijd gratis. Geef je wensen aan in het veld 'Opmerkingen/instructies'. Wil je nog iets vragen voordat je je bestelling plaatst? Stuur dan een WhatsApp-bericht naar 06 121 72 857. Heb je geen WhatsApp? Stuur dan een e-mail naar info@bybineke.nl. Na het plaatsen van je bestelling kun je de foto voor op de herinnerineringskist o.v.v. je ordernummer mailen naar info@bybineke.nl

Specificaties houten memoryboxen

De houten herinneringskisten zijn gemaakt van massief vurenhout en zijn voorzien van een klepdeksel. Het ontwerp wordt rechtstreeks op de deksel van de herinneringskist geprint voor het allermooiste resultaat. We maken dus GEEN gebruik van stickers of andere transfers. Je kunt er voor kiezen op een slotje op de kist te laten maken. 

Formaten houten kisten

De herinneringskisten zijn verkrijgbaar in drie maten:

  • Memory Box Mini: 20 x 30 | hoogte 13 cm
  • Memory Box Midi: 40 x 30 | hoogte 13 cm    
  • Memory Box Maxi: 40 x 30 | hoogte 22 cm              

Het grootste formaat (Maxi) heeft handgrepen, zodat je ze gemakkelijk tilt. 

Proefdruk herinneringskist

Je ontvangt altijd eerst een proefdruk voordat de herinneringskist gemaakt wordt. Zo kun je kijken of de kist helemaal naar wens is en of alle gegevens op de kist kloppen. Zo weten we zeker dat je helemaal tevreden bent over het eindresultaat van de herinneringskist. Proefdrukken worden via WhatsApp verstuurd, daarom is het belangrijk dat je in het bestelproces je mobiele telefoonnummer invult. Heb je geen WhatsApp, dan ontvang je de proefdruk per e-mail. 

Levertijd houten herinneringskisten

Wij doen ons best om de herinneringskisten zo snel mogelijk te versturen. Normaliter kun je er van uitgaan dat je kist binnen 3 à 5 werkdagen verstuurd wordt. Heb je de gepersonaliseerde houten kist voor een bepaalde datum nodig? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld, dan doen wij onze uiterste best om de kist voor deze datum te leveren. De houten kisten worden met pakketpost van PostNL verstuurd. 

Foto: Muruelle Oldenburger Fotografie

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss