Vorige Artikel 53 van 70 Volgende

Wegdromen in de voetenzak van House of Jamie

Omdat wij een vaste autostoel (Maxi Cosi AxissFix Plus) hebben gekocht waar Lize direct vanaf de geboorte in kan, hebben wij geen draagbare Maxi Cosi gekocht, maar de Maxi Cosi van mijn zus geleend. Omdat deze Maxi Cosi al wel wat gebruikerssporen heeft, wilde ik de Maxi Cosi een beetje op leuken. Het was liefde op het eerste gezicht… De autostoelhoes en de voetenzak van House of Jamie, van dit merk hebben wij ook al een luierzak om de luiers op Lize’s kamer netjes op te bergen. 

De producten van dit Amsterdamse merk kun je herkennen aan het steeds terugkerende strikje. De roze autostoelhoes is gewoon een leuke eyecatcher, maar de voetenzak... Wat hebben we daar veel plezier van gehad en nog steeds...

Voetenzak voor onderweg

Na een nachtje in het ziekenhuis, nemen we Lize in de Maxi Cosi voorzien van de autostoelhoes en de voetenzak mee naar huis. Zo krijgt ze het in ieder geval niet koud en wat ziet ze er mega schattig uit in die voetenzak! Als iemand nu nog durft te vragen of het een jongetje of meisje is, dan weet ik het ook niet meer. 

Na vier dagen is Lize alweer op haar geboortegewicht en mogen we voor het eerst met z’n drieën naar buiten. We kleden Lize lekker warm aan en doen haar met voetenzak en al in de kinderwagen. Wat is het heerlijk om weer buiten te zijn! Dit smaakt naar meer… Elke dag gaan we een stukje verder. Jasper is de hele eerste maand van Lize haar leven ook vrij, dus we gaan er lekker vaak op uit met z’n drieën. Lize ontwikkelt al snel een aversie tegen mutsjes, heel handig in de winter. Gelukkig kun je de bovenkant van de voetenzak dichtknopen, zodat er een mutsje ontstaat. 

Voetenzak als beddengoed

Naast de voetenzak echt als reisslaapzak te gebruiken, zoals die oorspronkelijk bedoeld is, hebben wij de reisslaapzak ook als beddengoed gebruikt. De eerste maand(en) slapen baby’s nog zoveel, dat we ook beneden een lekker plekje voor Lize wilden creëren om te slapen. Door de voetenzak in het babynestje van Done by Deer te doen en in de box te leggen, creëerden we een plekje waar Lize zich geborgen voelde. Al snel merken we dat ze in de voetenzak beter slaapt dan in de co-sleeper die we met ‘gewoon’ beddengoed opmaken. Daarom besluiten we de voetenzak ook als beddengoed voor in de co-sleeper te gebruiken. Dit bevalt zo goed dat we er al vrij snel achter komen dat een voetenzak niet genoeg is en bestellen een tweede. 

We willen Lize al vroeg laten wennen aan het slapen in haar eigen kamer. Om kleine Lize in haar grote ledikant een geborgen gevoel te geven, besluiten we ook hier de voetenzak als beddengoed te gebruiken, heeft ze ook direct iets wat herkenbaar is. Wanneer Jasper weer aan het werk moet besluiten we om Lize ook ’s nachts op haar eigen kamer te laten slapen. Inmiddels is Lize bijna een half jaar en nog steeds slaapt ze met veel plezier in haar voetenzak. Al ben ik bang dat Lize er nu wel bijna is uitgegroeid. Tijdens het laatste bezoekje aan het consultatiebureau was Lize al 68 centimeter en de voetenzak is 80 centimeter. Jammer dat ze geen langere uitvoering verkopen. Als Lize uit de voetenzak van House of Jamie gegroeid is, gaan we over op de 4 seasons bag van Puckababy

Voordelen House of Jamie voetenzak:

⁃          De voetenzak is voor veel doeleinden te gebruiken.

⁃          De bovenkant van de voetenzak kun je met behulp van drie knoopjes vouwen tot een mutsje.

⁃          De voetenzak kan gewassen worden op 40 graden. 

⁃          De voetenzak is gemaakt van zachte jersey van eco-friendly katoen, vrij van schadelijke stoffen en Oeko-tex gecertificeerd. 

© 2015 - 2021 By Bineke | sitemap | rss