Sorteer op

Yumbox Panino met naam

Van broodjes en wraps tot fruit, groentes en zelfs yoghurt: als je deze Yumbox Panino eenmaal als broodtrommel hebt gebruikt wil je niet meer anders. De lunchbox heeft een uitneembare tray die bestaat uit 1 groot vak en 3 kleine vakjes. Ideaal voor een gezonde en gevarieerde lunch. Niet onbelangrijk: de Yumbox Panino is lekvrij en is makkelijk te openen, zelfs voor de kleinsten. De vakken in de Yumbox worden afzonderlijk goed afgesloten door de siliconen afsluiting tussen de compartimenten. Laat je Yumbox personaliseren met naam, zo raakt je kindje zijn of haar broodtrommel nooit kwijt tussen alle andere broodtrommels in de klas. 

Hoe groot is de Yumbox Panino met naam?

De Yumbox is 22 cm lang, 15 cm breed en 5 cm hoog. De lunchbox weegt maar 0,5 kilo, waardoor het ook voor kleine kinderen makkelijk mee te nemen is in de rugtas. De vakken van de compartimenten zijn als volgt verdeeld:

Vak 1: 470 ml
Vak 2 en 3: 118 ml 
Vak 4: klein rond vak voor snack of dipsaus. 

De Yumbox is verkrijgbaar in 4 kleuren (roze, blauw, paars en rood). Met keuze uit de leukste prints wordt lunchen buiten de deur altijd een feestje voor je kindje. Wij personaliseren de Yumbox Panino voor je, met een Yumbox met naam kan je kindje zijn of haar broodtrommel altijd terugvinden. 

Let op: de Yumbox Panino tray is niet inwisselbaar met de Yumbox Original tray

Ideeën om je Yumbox Panino te vullen

De Yumbox broodtrommel bestaat uit 4 vakken. Het grote vak is heel geschikt voor boterhammen of gezonde wraps. Maak van de lunch een feestje door de andere vakjes te vullen met verschillende snacks. Denk aan groente, (gedroogd) fruit, blokjes kaas, noten, crackers, rozijntjes of maiswafeltjes. Met het ronde vakje maak je de lunch compleet door dit vakje te vullen met een dipsausje, zoals yoghurt, hummus of appelmoes.

Je hoeft niet bang te zijn voor brood dat doordrenkt is met yoghurt of appelmoes, want de 4 vakken worden afzonderlijk goed afgesloten door de siliconen afsluiting tussen de compartimenten. Wel zo handig!

Mail prepping: vul de Yumbox lunchbox de avond ervoor

Is er bij jullie thuis ’s ochtends vaak sprake van een haastige school-run? Maak dan de broodtrommel van je kindje de avond ervoor al klaar. Het eten in de Yumbox Panino broodtrommel blijft langer vers doordat het bakje vacuüm afsluit. Heb je zelf ’s ochtends tijd voor je ontbijt of een warme kop koffie of thee!

Yumbox broodtrommel is lekvrij en stoot-proof 

Een lekkende broodtrommel vinden in de rugtas van je kindje is erg vervelend. Met de Yumbox Panino hoef je hier niet bang voor te zijn. De compartimenten van de uitneembare tray zijn voorzien van een siliconen afsluiting, alle vakken sluiten dus heel goed af en houden het voedsel op hun plaats.

Tip: ter verlenging van de levensduur van de siliconen seal adviseren we om de Yumbox Panino broodtrommel met de hand af te wassen. Het uitneembare binnencompartiment kan in het bovenrek van de vaatwasser.

Ook handig: de Yumbox met naam is stoot-proof. Elke Yumbox is gemaakt van stevige voedselveilige materialen. Zo is de omdoos gemaakt van ABS plastic (uiteraard is alle gebruikte kunststof BPA, PVC en Ftalaten vrij). Valt de Yumbox per ongeluk op de grond? Geen probleem, gelukkig kan de lunchtrommel tegen een stootje en gaat deze niet snel kapot. 

Yumbox Panino met naam: makkelijk te openen voor ieder kind

Zit jouw kleine eter ook altijd te worstelen met het openen van zijn of haar broodtrommel? Met de Yumbox Panino is dat echt verleden tijd. De broodtrommel is erg kindvriendelijk. Het dekseltje is gemakkelijk te openen en te sluiten. Zelf voor peuters is de lunchbox makkelijk te openen: ideaal voor de ‘zelf-doen’ fase! 

Maak het lunchfeestje compleet met accessoires

Yumbox helpt ouders om een smaakvolle, voedzame en gevarieerde lunch te maken. Je kunt het lunchfeestje helemaal compleet maken met handige accessoires. Met broodjes in de leukste vormen wordt de lunch nog aantrekkelijker voor je kindje! Door gebruik te maken van de sandwich cutters doe je dit in een handomdraai, ideaal toch?

Of je nu thuis luncht, onderweg, op school of gezellig gaat picknicken: met een Yumbox Panino met naam wordt lunchen altijd een moment om naar uit te kijken. 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss