Sorteer op
  • Jaarschijven | Set van 4 schijven
    Jaarschijven | Set van 4 schijven

    De jaarschijven bestaan uit 4 schijven, welke je op elkaar kunt stapelen. De schijven zijn aan twee kanten te gebruiken. De ene kant heeft gaten, zodat je stekers in de schijf kunt plaatsen. De andere kant is dicht, zodat je de…

    € 34,95

Jaarring of jaarschijven: Het kleine alternatief voor de seizoenstafel

Heb je in huis geen plaats voor een seizoenstafel? Dan is een jaarring misschien wel iets voor jou. Een jaarring is eigenlijk een houten cirkel met gaatjes erin. Deze gaatjes kun je, net als bij een seizoenstafel, vullen met leuke ‘stekers’. Een jaarring bestaat uit vier stukken, je kunt deze stukken als cirkel neerleggen, achter elkaar leggen als een soort slang of los van elkaar gebruiken. 

Een variatie op de jaarring zijn jaarschijven. De jaarschijven bestaan net als de jaarring uit 4 delen, 4 schijven met verschillende vormen. Jaarschijven kun je als  'toren' op elkaar leggen, maar zijn ook los van elkaar te gebruiken. Zo bouw je voor ieder seizoen of iedere moment een andere 'podium'. Net als de jaarring zijn de jaarschijven voorzien van gaten die je kunt vullen met stekers. Heb je geen stekers in huis, dan draai je de schijf gewoon om en gebruik je hem zonder gaten. Je kunt de schijven ook om en om neerleggen, dus de ene schijf met gaten, de andere zonder enzovoort. Genoeg ruimte om je eigen creativiteit op los te laten en de seizoenen in huis te halen! De jaarschijven worden met de hand gemaakt in Nederland. 

Jaarring of jaarschijven, om de jaarfeesten mee te vieren, af te tellen naar verjaardagen of andere spannende dagen zoals een vakantie. 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss