Sorteer op

Rugzak met naam

By Bineke zou By Bineke niet zijn als de rugzakken niet gepersonaliseerd konden worden. De rugzakken van Nanami zijn ook verkrijgbaar als rugzak met naam. We geven je rugzak een persoonelijke touch door de naam van je kind met het mooiste garen op de rugzak te borduren. 

FAQ Nanami rugzak

Wat is het formaat van een Nanami rugzak?
De Nanami rugzak heeft een afmeting van 30 x 25 x 8 cm. Hiermee is de tas ideaal voor peuters en kleuters. Doordat de schouderbanden verstelbaar zijn, kun je de tas altijd goed passend maken voor je kindje.

Uit welk materiaal bestaat de Nanami rugzak?
De tassen van Nanami zijn gemaakt van 100% polyester, voor de voering is katoen gebruikt. De details, zoals de ophanglus en de verstelbare schouderbanden, zijn gemaakt van leatherlook PU.

Wat past er in een Nanami rugzak?
In een Nanami tas past alles wat je nodig hebt voor een dagje naar de kinderopvang of een schooldag. Voor het kinderdagverblijf is het altijd fijn om een setje reservekleding in de tas te doen en een lievelingsknuffel. Gaat je kindje al naar school en heeft hij of zij een continurooster? Een broodtrommel, fruitbakje en twee drinkbekers kun je in deze tas meenemen.

Kan de Nanami rugtas in de wasmachine?
De Nanami rugzak kun je het beste met een vochtige doek schoonmaken. Wil je de tas graag wassen? Was deze dan op maximaal 30 graden. 

Hoe wordt de rugtas voorzien van naam?
De rugzakken van Nanami kunnen wij voorzien van de naam van je kindje. We borduren de naam in een sierlijk lettertype op de flap van de tas. We borduren de naam met het mooiste garen op de tas. 

Wat is de levertijd van een Nanami rugzak met naam?
De levertijd van een Nanami rugzak met naam is maximaal een week. Wij versturen alle gepersonaliseerde producten binnen 3 tot 5 werkdagen, meestal zelfs nog iets sneller. Je ontvangt een mail met track en trace code als je bestelling is verstuurd, zo weet je precies wanneer je deze kunt verwachten.

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss