Sorteer op
 • Babymutsje met naam geborduurd
  Babymutsje met naam geborduurd

  Ben jij op zoek naar een uniek newborn mutsje met naam voor jouw baby? Dan ben je bij By Bineke aan het goede adres! Wij borduren het babymutsje met naam van je kindje. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren mutsjes,…

  € 14,95

Babymutsje met naam: voor de eerste babyfoto!

Met dit babymutsje met naam hou jij je kindje lekker warm! Jij weet het vast: als je baby voor het eerst wordt aangekleed, krijgt je kindje vrijwel meteen een babymutsje op. Een baby’tje kan immers maar moeilijk warmte vasthouden in het begin. En de meeste warmte verlies je via je hoofd. Vandaar dat een babymutsje een standaard onderdeel van het geboortepakje is. En als je er dan toch een gaat kopen, kies dan voor een babymutsje met naam erop geborduurd! Dan staat je kindje gelijk supermooi op de eerste foto.

Babymuts met naam als kraamcadeau

Je hoeft een babymuts met naam natuurlijk niet alleen voor je eigen kindje te kopen. Misschien ben jij op zoek naar een origineel kraamcadeau? Wat dacht je van dit superzachte babymutsje met naam? Een newborn mutsje met naam komt in de eerste weken na de geboorte heel goed van pas. En een gepersonaliseerd item met de naam van de baby valt altijd in de smaak. 

Tip: Een babymuts met naam is een heel leuk cadeautje voor in een kraammand. Of je stuurt hem mee met de felicitatiekaart voor de geboorte van een baby. Ideaal, want het babymutsje met naam past gewoon door de brievenbus! 

Babymutsje is een must!

Een babymutsje gebruik je in de eerste weken om te voorkomen dat je kindje te veel afkoelt en te veel energie moet besteden om op temperatuur te blijven. Een baby moet immers ontzettend veel energie steken in het groeien. En een baby verliest nu eenmaal heel gemakkelijk warmte via het hoofd. Dit voorkom je heel eenvoudig door het dragen van een newborn mutsje met naam. Daarnaast kan een mutsje helpen om je kindje af te sluiten van alle overbodige prikkels en geluiden. En ja, dan kies je natuurlijk het liefst voor een mooi exemplaar, zoals het babymutsje met naam van By Bineke.

Met dit babymutsje met naam blijft je kindje lekker warm!

Babymuts met naam voor de eerste babyfoto

De naam van je kindje zoek je met zorg uit. Je hebt waarschijnlijk lang moeite moeten doen om de naam voor jezelf te houden. Nu je kindje geboren is wil je de naam het liefste van de daken schreeuwen, toch? Een babymuts met naam is daar een leuke manier voor. Een babymutsje met naam is ook een superleuke accessoire voor een newborn shoot. Of voor de foto op het geboortekaartje. Immers, als je baby een babymuts met naam draagt, kan iedereen direct de naam van je kindje zien. 

Babymuts met naam erop geborduurd

Ben jij op zoek naar een uniek newborn mutsje met naam voor jouw baby? Dan ben je bij By Bineke aan het goede adres! Wij borduren het babymutsje met naam in verschillende lettertypes. Het enige dat jij hoeft te doen is om jouw babymutsje met naam op de website te zoeken, een kleur garen en het lettertype uit te kiezen. Simpel toch?

Specificaties babymutsje met naam

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende kleuren mutsjes. Ook qua borduurgaren hebben we verschillende kleuren:

 • zwart
 • wit
 • goud
 • zilver
 • cognac 

Daardoor kun je zelf hele leuke combinaties maken voor jouw babymutsje met naam. En tot slot kun je met je lettertype ook nog heel veel verschillende kanten op. Hierbij kun je kiezen uit verschillende lettertypes. Dat betekent dat jouw babymutsje met naam altijd super origineel wordt! 

Newborn mutsje met naam in de hal

Zo’n speciaal babymutsje met naam is trouwens ook superleuk om te bewaren voor later. Bewaar hem samen met je geboortepakje in het daarvoor bestemde bewaarzakje en stop het in je herinneringskist, dat is een mooie houten doos waarin je alle herinneringen rond het eerste jaar van je baby mooi kunt bewaren. Je kunt het babymutsje met naam natuurlijk ook heel mooi inlijsten en op de kinderkamer hangen. Zelf heb ik het newborn mutsje met naam in Pelle en Lize's herinneringskist bewaard. Waar ga jij het schattige babymutsje bewaren?

© 2015 - 2022 By Bineke | sitemap | rss