Sorteer op

Geboortepakje met naam van je newborn!

Het eerste pakje van je baby- ook wel geboortepakje genoemd - is erg speciaal. Het zijn immers het eerste kledingstukken die je baby draagt nadat hij/zij geboren werd. Het geboortepakje wordt daarom ook vaak met zorg uitgezocht door de ouders. Door het geboortepakje met naam te borduren krijgt het een persoonlijke touch. En zo is het geboortepakje ook gelijk een bewaaritem geworden. Het geboortepakje met naam krijgt straks vast en zeker een plekje in de herinneringskist.

Comfortabel geboorte pakje met naam 

De collectie is met veel zorg en liefde uitgezocht. We vinden het belangrijk dat het geboorte pakje met naam niet alleen mooi is, maar ook comfortabel voor je baby. Daarom vind je bij By Bineke bijvoorbeeld geen gepersonaliseerd geboortepakje met capuchon. Je baby ligt immers bijna de hele dag op zijn of haar rug. En een bobbel in het nekje ligt niet echt comfortabel. Om dezelfde reden bieden we ook geen geboortepakje met naam aan met knoopjes op de rug. Knoopjes (of een rits) op het gepersonaliseerde geboortepakje zitten bij ons altijd aan de voorkant of op de schouder. 

Praktisch geboortepakje met naam

Bij het samenstellen van de collectie hebben we niet alleen aan je baby gedacht, maar ook aan de ouders. De eerste weken verschoon je je baby wel acht tot tien keer per dag, daarom vinden we het belangrijk dat jij je kindje makkelijk kunt verschonen. In onze collectie vind je daarom alleen maar een geboorte pakje met naam dat aan de onderkant open kan. Zo hoef je geen kledingstukken uit te doen tijdens het verschonen. 

Geboortepakje met naam geborduurd

Kies jij voor een geboorte pakje met naam? Wij borduren de naam van je kindje met het mooiste garen op het geboortepakje. Jij kiest de kleur garen, het lettertype en de positie van de naam. Kies je voor bijvoorbeeld de initialen of voornaam op de linkerborst of de voornaam op de rug tussen de schouderbladen? Of beide! 

Maat geboortepakje met naam

Je ziet tegenwoordig ook veel geboortepakjes waar de sokjes aan het geboortepakje met naam vastzitten. Dit lijkt heel praktisch, want zo kan je baby de sokjes niet uit trappen. Maar in de praktijk is het een heel gepriegel om de voetjes van je kindje in de sokjes te krijgen. Daarnaast loop je bij een geboortepakje met aangehechte sokjes sneller het risico dat het unieke geboortepakje met naam niet past. En dat is natuurlijk zonde. Je wilt immers zo lang mogelijk gebruik maken van het originele gepersonaliseerde geboortepakje! 

Een geboortepakje met naam van de mooiste merken

By Bineke heeft de mooiste merken voor jou geselecteerd:

De gepersonaliseerde geboortepakjes van deze merken zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten met focus op duurzaamheid en draagbaarheid.

Geboortepakje met naam bewaren

Het geboorte pakje met naam herinnert je aan het moment dat je kindje geboren werd. Een bijzonder pakje met een bijzondere herinnering. Maar wat doe je met het geboortepakje met naam als deze niet meer past? Het is erg leuk om het geboortepakje met naam te bewaren voor later. In de webshop vind je allerlei accessoires om spullen met een dierbare herinnering - zoals dit exclusieve geboortepakje met naam - te bewaren. Speciaal voor het geboortepakje met naam hebben we een bewaarzakje met de tekst ‘Mijn geboortepakje’. Stop je gepersonaliseerde geboortepakje samen met het mutsje met naam in het bewaarzakje, sluit het bewaarzakje met het trekkoord en bewaar het geboortepakje met naam in een herinneringskist met naam, foto of geboortekaartje. Zo blijven je herinneringen een leven lang mooi. 

FAQ geboortepakje met naam

 • Welke maat geboortepakje met naam moet je kopen?
  De meeste gemiddelde lengte voor een pasgeboren baby is 50 centimeter. De maten staan voor het aantal centimeters van je baby. Een geboortepakje met naam maat 50 zou dus perfect zijn voor een baby die ongeveer 50 centimeter is. Echter slaan veel mensen slaan maat 50 over, omdat niet alle pasgeboren baby’s een geboortepakje van maat 50 passen en als dat wel zo is, ze snel uit het geboortepakje met naam gegroeid zijn. Als maat 56 nog aan de grote kant is, kun je de mouwen en broekspijpen natuurlijk ook omslaan.
   
 • Waar moet een geboortepakje aan voldoen? 
  Bij By Bineke vinden wij het belangrijk dat een geboortepakje met naam vooral comfortabel is voor je baby. Daarnaast vinden we het belangrijk als het geboortepakje met naam gemakkelijk aan te trekken is, dit is fijn voor zowel de ouders als de baby. En natuurlijk moet een geboortepakje natuurlijk mooi zijn. Het eerste pakje dat je kindje draagt na de geboorte is een pakje met een bijzondere herinnering. 
   
 • Wat doe je een baby aan na de geboorte?
  Je kindje krijgt na de geboorte een romper aan met daaroverheen een boxpakje of een truitje met broekje, sokken of babyslofjes en een babymutsje. Bij By Bineke slaag je gegarandeerd voor een romper met naam, geboortepakje met naam en een mutsje met naam. Wij kunnen alle items voorzien van een persoonlijke touch door de naam van je kindjes op de romper, geboortepakje en/of mutsje te borduren. Ook de fijnste babyslofjes vind je in de webshop. 
© 2015 - 2022 By Bineke | sitemap | rss