Vorige Artikel 1 van 9 Volgende

Houten omslag CB-boekje - Brush | We are Golden

€ 27,50 (inclusief BTW)

Tijdens de eerste 4 levensjaren van je kind ga je zo’n 13 keer met je kind naar het consultatiebureau. De eerste vier jaar houden ze bij het consultatiebureau de groei en ontwikkeling van je kind goed in de gaten. Bij ieder bezoek aan het consultatiebureau neem je de GroeiGids, ook wel cb-boekje genoemd, mee. Hierin wordt de groei van je kind vastgelegd. 

Vind je de standaard omslag van het groeiboekje die je meeneemt naar het consultatiebureau ook zo saai? Ben je op naar een hippe omslag voor je CB-boekje? Zoek dan niet verder! Geen hoesje van stof of een cover van papier die je in de plastic kaft kan schuiven, maar een mooie houten omslag. Deze houten omslag voor het consultatiebureau-boekje wordt gepersonaliseerd met de naam en geboortedatum van je kind. Daardoor is iedere houten omslag van het cb-boekje uniek. Deze houten omslag is niet alleen mooi, maar beschermt je consultatiebureau boekje ook. Met deze houten omslag voor de GroeiGids maak je van het cb-boekje een blijvende herinnering.

Specificaties omslag cb-boekje

Deze omslag voor het consultatiebureauboekje is gemaakt van 4 mm berken hout. Met behulp van een elastiek in het midden van de omslag kun je het cb-boekje vastmaken in de houten (buigbare) omslag. De omslag past om de GroeiGids die je meeneemt naar het consultatiebureau.

In samenwerking met: We are Golden

© 2015 - 2021 By Bineke | sitemap | rss