Vorige Artikel 35 van 76 Volgende

Auto zonnescherm met naam voor Loet

Een echt blikvanger is het zonnescherm in de auto van Marlijne. Voor haar dochter Loet bestelde Marlijne een auto zonnescherm met naam. Marlijne was al een tijdje op zoek naar een zonnescherm met naam, maar wilde geen kleurrijk exemplaar in haar auto zodat ze bij zakelijke afspraken ook nog een beetje goed voor de dag komt. Het zonnescherm met naam van By Bineke was precies waar Marlijne naar op zoek was. 

Marlijne koos voor het zonnescherm met naam en driehoekjes. De naam van Loet staat in het midden van het zonnescherm. Het alfabet met de tekst De L van... staat in een cirkel om haar naam heen. De rest van het zonnescherm is opgevuld met driehoekjes. Loet is mega trots dat haar naam op het zonnescherm staat. Daarnaast oefent ze regelmatig het alfabet dat op het zonnescherm staat. 

Dankzij dit zonnescherm met naam heeft Loet geen last van de zon als de zon schijnt. Het zonnescherm beschermt Loet tegen het felle zonlicht en tegen UV-straling. Daarnaast houdt het auto zonnescherm met naam de warmte tegen. 

Wil jij ook een auto zonnescherm met naam bestellen? Dat kan! Klik hier voor de collectie zonneschermen. 

Fotografie door: Marlijne van @love.laugh.loet

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss