Vorige Artikel 4 van 10 Volgende

Houten receptenboek | We are Golden

€ 29,95 (inclusief BTW)

Verzamel de beste recepten in dit gepersonaliseerde houten bewaarboek! Er kunnen 3 verschillende regels ingevuld worden. Deze zullen dan gegraveerd worden in de houten kaft. Dit ontwerp bied ruimte om evt. zelf nog versiering/tekeningen te maken op de kaft. Doe dit met potlood of viltstift, maar kijk wel uit voor de leesbaarheid van de gravering.

De eerste regel kan in 5 verschillende lettertypes gegraveerd worden (zie foto). De tweede en derde regel zijn optioneel. Wil je deze niet gebruiken, laat deze velden dan leeg bij het plaatsen van een bestelling.

Het houten bewaarboek bestaat uit twee losse A4 formaat houten kaften en een set van 4 grote metalen scharnierringen die je gemakkelijk kunt openen en sluiten. 

Het is mogelijk om A4 papier bij te bestellen om bijv. foto’s op te plakken en om teksten bij te schrijven. 160 grams papier is verkrijgbaar vanaf 30 bladen, in zwart en wit. Bestel je papier mee, dan ontvang je een pakket met alle onderdelen los zodat wij het houten bewaarboek kunnen versturen als brievenbuspost.

Dit houten bewaarboek wordt gemaakt van 4 mm berken multiplex. Hout is een natuurlijk materiaal, hierdoor kan de kleur en het patroon van jouw product afwijken van de foto’s.

In samenwerking met: We are Golden

© 2015 - 2021 By Bineke | sitemap | rss