Vorige Artikel 60 van 86 Volgende

Herinneringskist met geboortekaartje | Fleur des Fleurs voor Interior Junkie

Onlangs mocht ik een herinneringskist maken voor Oliver, de zoon van Elisah van Interior Junkie. Ik mocht het geboortekaartje van Oliver op de herinneringskist afdrukken. Het geboortekaartje is ontworpen door Fleur Kuipers van Fleur des Fleurs. Een prachtig geboortekaartje met een persoonlijk verhaal. 

Gevulde herinneringskist

De herinneringskist van Oliver is inmiddels goed gevuld met herinneringen uit het eerste jaar, maar ook herinneringen van toen Oliver nog in de buik zat. Van het doosje met de echo waarmee ze vrienden en familie verrasten met het grote nieuws, props van de babyshower, Oliver zijn geboortekaartje met de werktitel 'Pinda', Oliver's voetafdrukjes in gips en alle kaarten die ze kregen voor de geboorte. 

Inspiratie geboortekaartje

De film Up is de lievelingsfilm van Elisah en haar vriend, door de mooie boodschap die in de film verwerkt is: het avontuur zit 'm niet in de grote dingen in het leven, maar juist in de kleine. Elisah vroeg Fleur des Fleurs om een geboortekaartje te maken geinspireerd op de film Up. Het bekende Up-huisje aan een grote tros balonnen werd vervangen door hun eigen Haarlemse Herenhuis.

Naast Up, is ook Winnie de Pooh, een grote inspiratiebron voor Elisah en haar vriend. Daarom kozen ze ervoor om een quote van Winnie de Pooh aan de binnenkant van het kaartje van Oliver te zetten. "As soon as I saw you I knew a grand adventure was about to happen".

Geboortekaartje vereeuwigen

De herinneringskist heeft een mooi plekje gekregen op de babykamer van Oliver. Op de babykamer van Oliver hangt het geboortekaartje met het gedichtje ook als poster aan de muur. Zo leuk om het geboortekaartje op deze twee manieren een plekje te geven op de babykamer. 

Styling & fotografie: Elisah van Interior Junkie
Ontwerp geboortekaartje: Fleur des Fleurs

Wil jij net als Elisah ook een herinneringskist met ontwerp naar aanleiding van een geboortekaartje bestellen? Dat kan! Bijna alle geboortekaartjes zijn geschikt om op een kist te drukken. Klik hier voor meer informatie of om te bestellen. Let op: de herinneringskist van Elisah is een kist die speciaal voor haar gemaakt is naar aanleiding van het geboortekaartje van haar zoon, dit ontwerp is niet te bestellen op een herinneringskist. 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss