A4 of A3

Vorige Artikel 11 van 13 Volgende

Houten Bewaarboek – panterprint - We are Golden

€ 34,95 (inclusief BTW)

Verzamel knutselwerkjes, kaarten, brieven, diploma’s en nog meer in dit stoere en gepersonaliseerde Houten Bewaarboek Naam.

Dit boek heeft een minimalistischer ontwerp t.o.v. van onze andere boeken. Hierdoor kunnen wij dit ontwerp voordeliger aanbieden.

De volgende gegevens kunnen worden gepersonsliseerd:
- Er wordt één (voor)naam gegraveerd met daaronder ruimte voor één regel tekst.

De tweede regel is optioneel. Wil je deze niet gebruiken, laat deze velden dan leeg bij het plaatsen van een bestelling.

Het houten bewaarboek bestaat uit twee losse A4 of A3-formaat houten kaften en een set van 4 grote metalen scharnierringen die je gemakkelijk kunt openen en sluiten. 

Het is mogelijk om A4 papier bij te bestellen om bijv. foto’s op te plakken en om teksten bij te schrijven. 160 grams papier is verkrijgbaar vanaf 30 bladen, in zwart en wit. Bestel je papier mee, dan ontvang je een pakket met alle onderdelen los zodat wij het houten bewaarboek kunnen versturen als brievenbuspost.

Dit houten bewaarboek wordt gemaakt van 4 mm berken. Hout is een natuurlijk materiaal, hierdoor kan de kleur en het patroon van jouw product afwijken van de foto’s.

In samenwerking met: We are Golden

© 2015 - 2021 By Bineke | sitemap | rss