A4 of A3

Vorige Artikel 6 van 13 Volgende

Houten Bewaarboek – Brush - We are Golden

€ 34,95 (inclusief BTW)

Verzamel knutselwerkjes, kaarten, brieven, diploma’s en nog meer in dit stoere en gepersonaliseerde Houten Bewaarboek Brush. 

Personalisatie

In dit ontwerp wordt de voornaam groot gegraveerd in de houten kaft. Daarnaast is er op de tweede regel ruimte voor tweede namen en/of de achternaam. Er is ook ruimte voor bijv. een geboortedatum. De tweede regel en datum zijn optioneel. Wil je deze niet gebruiken, laat deze velden dan leeg bij het plaatsen van een bestelling.

Specificaties houten bewaarboek

Het houten bewaarboek bestaat uit twee losse A4 of A3 houten kaften en een set van 4 grote metalen scharnierringen die je gemakkelijk kunt openen en sluiten. Het is mogelijk om A4 papier (160 grams papier, wit of zwart) bij te bestellen om bijv. foto’s op te plakken en om teksten bij te schrijven. De minimale afname is 30 bladen. Bestel je papier mee, dan ontvang je een pakket met alle onderdelen los zodat wij het houten bewaarboek kunnen versturen als brievenbuspost.

De houten bewaarboeken worden gemaakt van 4 mm berken. Hout is een natuurlijk materiaal, hierdoor kan de kleur en het patroon van jouw product iets afwijken van de foto’s.

In samenwerking met: We are Golden

© 2015 - 2021 By Bineke | sitemap | rss